28 & 29 Januari 2023 | 14.00 – 19.00 uur

We openen het buitenseizoen officieel op 28 en 29 januari in onze showroom in Oisterwijk.  Tijdens dit Inspiratie & Lifestyle event presenteren we de nieuwe buitencollecties, laten we je de laatste trends zien en wordt je ook op culinair gebied geprikkeld.

De nieuwe collecties 

Tijdens dit evenement heb je de mogelijkheid om als een van de eersten de nieuwe collecties van de merken Borek, Max & Luuk en YOI te bekijken. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de materialen, kleur- en stofmogelijkheden. 

Onze merken staan bekend als vooruitstrevend en verfrissend en dat zien we dan ook zeker terug in de collecties voor komend jaar. Laat je inspireren en krijg direct persoonlijk advies voor de inrichting van jouw terras en/of buitenruimte! 

 

Culinair genieten 

Zoals je van ons gewend bent kom je bij een bezoek aan de showroom niets te kort op culinair gebied. Natuurlijk gaan we daar met dit Inpsiratie & Lifestyle event nog een stapje verder in! Bart van de Wal zorgt voor uitgebreide wijn & spijs en hiermee laat je je inspireren onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. 

Meld jezelf aan en maak tijdens het evenement direct kans op een Leno bean bag t.w.v. € 1.495,- 

Lilly Zeligman Exclusive Jewelry

Lilly Zeligman is een juwelencreateur met een eigenzinnig gevoel voor schoonheid en stijl. Haar feilloze gevoel voor kleurcombinaties, proporties en materialen is het resultaat van vele jaren ervaring, maar vooral van oprechte en diepe liefde voor juwelen. Tijdens het evenement laat Lilly de prachtige collecties aan juwelen zien. 
Lees meer: www.lillyzeligman.com

Wijnproeverij

Patrick, van Wijnhalen uit Oisterwijk, wil de wereld van wijn voor eenieder toegankelijk maken. Tijdens het event laat hij je kennismaken met een uiteenlopend assortiment van de heerlijkste wijnen. Natuurlijk vertelt Patrick alles over de wijnen. Want hoe meer je erover te weten komt, hoe meer je ervan gaat houden, en hoe meer je ervan zult gaan genieten. 

Meld jezelf aan en maak tijdens het evenement direct kans op een Leno bean bag t.w.v. € 1.495,- 

Senso gietvloeren

Tijdens het evenement is Senso vertegenwoordigd om je alles te laten zien van de onbegrensde mogelijkheden van een gietvloer. Een naadloos canvas voor een prachtige, duurzame en aangename basis voor ieder interieur. Senso vloeren worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zijn comfortabel en verend, duurzaam en verkrijgbaar in een breed scala aan opties en uitvoeringen.

Kom jij ook langs?

Meld jezelf aan en maak tijdens het evenement kans op een Leno bean bag van Borek t.w.v. € 1.498,- 

Laat ons a.u.b. voor vrijdag 20 januari weten of dat én wanneer je langs wilt komen, dat helpt ons enorm in de voorbereiding. 

Zitzakken

    graag tot ziens op 28 & 29 januari