Nidum, Grave   |   House of inspiration

Nidum in Grave is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, restaurant Ovum en een boetiekhotel samen. Een inspirerende omgeving waarin Bogarden een eigen showroom heeft met de collecties buitenmeubilair, parasols en accessoires van de merken Borek, Max & Luuk en YOI. Nidum is voor iedereen. Voor consumenten, interieurprofessionals én voor ondernemers. We heten je dus van harte welkom in onze showroom in Nidum!

U kunt binnen openingstijden gewoon zonder afspraak de showroom bezoeken en volop inspiratie opdoen voor het buitenleven. Er zeker van zijn dat een van onze adviseurs alle tijd voor u heeft? Maak dan van te voren een afspraak.

Maak een afspraak

Ee nieuwe vestiging in een vestingstad, met dezelfde service als je van ons gewend bent. We zijn er erg trots op en verwelkomen je daarom graag.

Laat je inspireren op het gebied van interieur én exterieur onder het genot van een hapje en drankje. En laat je ondertussen alles vertellen over de nieuwe collecties buitenmeubilair.

Contact
e: grave@bogarden.nl
t: 0486 – 745 790

Openingstijden:

woensdag t/m zaterdag 10.00 – 18.00 uur  (Nidum is dinsdag wel geopend)   
Zondag en maandag gesloten

Koopzondagen:

 

 

 

 

Comfortabel zitten.

Eenmaal binnen bij Bogarden vind je de mooiste meubelen van een uitzonderlijk hoog niveau. Uitblinkend in stijl, kwaliteit en originaliteit. Onze collectie bestaat uit de toonaangevende merken Borek, Max & Luuk en Yoi Furniture. Bij Bogarden is er een grote keuze uit materiaal, van traditioneel tot eigentijds. Diverse collecties zijn ontworpen door topontwerpers zoals onder andere Eric Kuster en Marcel Wolterinck, Hugo de Ruyter, Frans van Rens en Bertram Beerbaum. De gehele collectie is tijdloos en al deze meubelen hebben ongeacht de vormgeving een ultiem comfort en zijn gemaakt van weerbestendige materialen.

Sfeer & schaduw.

De parasols van het merk Borek geldt zonder twijfel als de meest uitgebreide van Nederland. Gemaakt van diverse materialen en leverbaar in verschillende kleuren. In uitvoering variëren onze parasols van rond tot vierkant, vrijhangend tot parasols met een centrale mast, klassiek tot modern en van klein tot groot. Voor elke parasol is een bijpassende voet en hoes verkrijgbaar. Zo kun je bij ons altijd slagen.

Compleet genieten.

Bij Bogarden vindt u de mooiste accessoires van onder andere de merken: Sunwood, Onno, Rizz, Guaxs en Linari. Ook de buitenkleden van Limited Edition zijn een fraaie aanvulling op de accessoires.