Borek pand Oisterwijk

De zonnige kant van het leven

Bogarden is het adres waar u de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor uw terras.

Bekijk uw terras als een verlenging van uw huis, een expressie van uw persoonlijke stijl, waarbij elk stukje even belangrijk is, zoals elke andere kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten. Maak hierbij een keuze uit diverse materialen en kies de stijl die bij u past: van traditioneel tot eigentijds. Daarbij bieden wij u een vakkundig en persoonlijk advies, optimale service en uitsluitend kwaliteitsproducten. Samen met u komen wij tot het gewenste resultaat, waar u zich prettig bij voelt.

De bijzondere klasse van onze producten kunt u zelf ervaren door een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij nodigen u graag uit om te komen genieten.

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

 

Extra geopend:

Tot nader bericht zijn er geen koopzondagen en koopavonden.

Op afspraak:

Onze winkel is momenteel alleen op afspraak te bezoeken

Lees meer Afspraak maken

Comfortabel zitten.

Eenmaal binnen bij Bogarden vindt u de mooiste meubelen van een uitzonderlijk hoog niveau. Uitblinkend in stijl, kwaliteit en originaliteit. Onze collectie bestaat uit de toonaangevende merken Borek, Max & Luuk en Yoi Furniture

Bij Bogarden is er een grote keuze uit materiaal, van traditioneel tot eigentijds.

Diverse collecties zijn ontworpen door topontwerpers zoals onder andere Eric Kuster en Marcel Wolterinck, Hugo de Ruyter, Frans van Rens en Bertram Beerbaum.

De gehele collectie is tijdloos en al deze meubelen hebben ongeacht de vormgeving een ultiem comfort en zijn gemaakt van weersbestendige materialen.

Sfeer & schaduw.

De collectie parasols van het merk Borek geldt zonder twijfel als de meest uitgebreide van Nederland.

Gemaakt van diverse materialen en leverbaar in verschillende kleuren. In uitvoering variëren onze parasols van rond tot vierkant, vrijhangend tot losstaand, klassiek tot modern en van klein tot groot.

Zo kunt u bij ons altijd slagen.

Compleet genieten.

Bij Bogarden vindt u de mooiste accessoires van onder andere de merken: Sunwood, Onno, Rizz, Guaxs en Linari.

Daarnaast biedt Bogarden u een compleet assortiment barbecues van Big Green Egg.