Buiten leven op zijn best

Bogarden Oisterwijk biedt een idyllische buitenlevenervaring met hoogwaardig tuinmeubilair. Te midden van onze showroom ontdekt u prachtig vormgegeven buitenmeubels die comfort en stijl combineren met acessoires. Van lounge sets tot elegante eettafels, Bogarden belichaamt de kunst van ontspannen in uw eigen tuin. Een symfonie van comfort en esthetiek voor het ultieme buitenleven.

Stap het buitenleven in met Bogarden pilot store, waar de verfijnde collecties van Borek, Max & Luuk en Yoi samenkomen. Ervaar de exclusiviteit van deze toonaangevende merken in tuinmeubilair. De showroom biedt een uitgelezen selectie, compleet afgestyled met accessoires, waardoor je buitenruimte transformeert tot een oase van stijl en comfort. Ontdek een harmonieuze samensmelting van design en functionaliteit voor een buitengewone buitenbeleving. 

Open de virtuele showroom

persoonlijk advies

Bij Bogarden staan gepassioneerde specialisten paraat om je te begeleiden naar de perfecte buitenervaring. Met diepgaande productkennis en een oog voor detail bieden ze deskundig advies, zodat jouw buitenruimte wordt getransformeerd in een oase van comfort en stijl. Van de verfijnde ontwerpen van Borek tot de eigentijdse allure van Max & Luuk en de serene elegantie van Yoi, elke keuze wordt doordacht begeleid. Ontdek de exclusiviteit van premium tuinmeubilair, waar vakmanschap en persoonlijke service samenkomen.

Plan uw bezoek aan Bogarden en ontdek een wereld van tuinplezier. Maak nu uw afspraak voor deskundig advies en bekijk ons uitgebreide assortiment. Wij staan klaar om u te verwelkomen en uitgebreid mee te kijken voor inzichten in uw tuin. Met onze buitenmeubels maakt u uw tuin compleet. 

Maak een afspraak

Contact

Bogarden is het adres waar u de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor uw terras.

U kunt binnen openingstijden gewoon zonder afspraak de showroom bezoeken en volop inspiratie opdoen voor het buitenleven. Er zeker van zijn dat een van onze adviseurs alle tijd voor u heeft? Maak dan van te voren een afspraak.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEDRIJFSWEG 7
5061 JX, OISTERWIJK
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag:         13:00 | 18:00

Dinsdag:           10:00 | 18:00

Woensdag:       10:00 | 18:00

Donderdag:      10:00 | 18:00

Vrijdag:             10:00 | 18:00

Zaterdag:          10:00 | 17:00

Zondag:            Gesloten

Maandag 25 december t/m Zondag 7 januari zijn onze deuren gesloten. Vanaf 8 januari zijn we weer geopend en ontvangen wij u graag weer in onze showroom om persoonlijk advies aan u te geven.

Contact